Monday 20 June 2016

Pirmā nedēļa

Šodien iedzēru septīto kapsulu - wuhū, viena no ļoti daudzajām nedēļām ir galā!

Kopumā pašsajūta ir ļoti laba, pašlaik mani sasniegušās tikai vieglas formas blakusparādības - joprojām ir sausas lūpas, kas kļūst vēl sausākas. Sajūta ir tāda kā pēc ilgstošas slimošanas, tās ir tādas savilktas, āda uz tām liekas biezāka. Normālā situācijā pat gribētos tās noskrubēt, bet tagad gan to nedrīkstu darīt. Lai nu kā, tas nav nekas nepaciešams un tā kā tās izmaiņas ir pakāpeniskas, pie visa palēnām pierod. Arī pie diskomforta. Sauso ķermeņa vietu bariņā pievienojas acis. Pagaidām gan nežūst tik traki, lai skrietu pēc pilieniem, bet izmaiņas ir jūtamas. Ik pa laikam ir tāda nedaudz grauzoša sajūta. Ilgāk skatoties monitorā vai telefona ekrānā acis daudz ātrāk nogurst.
Runājot par akni, nekādas lielās izmaiņas nemanu. Neteikšu, ka būtu daudz jaunu izsitumu, tikai pāris, nelieli. Vecās pumpas šķiet pažuvušas, nav sāpīgas. Sejas āda arī ir kļuvusi sausāka - āda no deguna un zoda drusku plēkšņojas.

Pagaidām ar blakusparādībām sadzīvoju labi! Ja sākumā likās, ka jutīšu baigo diskomfortu, tad tagad saprotu, ka lai gan nav nekā burvīga tajā visā, kopumā nav arī tik traki, jo kā jau teicu - tas notiek palēnām un ar to var tik galā. Lūpu balzāmi, mitrinoši ķermeņa/sejas krēmi, acu pilieni un aidā!


No comments:

Post a Comment